Storefri - Tredje time

Den etterlengtede oppfølgeren til ''En svak toer''!

Tredje time byr på mer Storefri-innhold enn noen av de forrige utgivelsene. Striper, helsider, tegnerens gamle favorittstriper (med kommentarer), og mye mer moro! + Et smigrende forord av Børge Lund!

Hurtigmat - Billig latter og tomme kalorier

''Billig latter og tomme kalorier'' er den første Hurtigmat-samlingen i form av en 120-siders softcoverbok!

Boken samler helt ferske ruter, gamle favoritter, helsider og annen moro + forord skrevet av selveste Frode Øverli.


Sagt om boken:
Marius Henriksen fanger opp et marked av lesere som savner den noe plumpere humoren fra Pyton og tidlig Pondus. Samtidig som han legger seg på et høyere nivå av komisk modenhet enn den berømmelige lavpannetheten fra Pytons glansdager.
(Trond Sätre, Serienett)


Storefri - Julen 2019

Storefri Julen 2019 var seriens debut som eget julehefte, og hadde en syv siders julespesial, nye striper, gamle striper og ferske Hurtigmat-ruter.

Heftet fikk flere positive anmeldelser, blant annet femmere fra Dagbladet og Stavanger Aftenblad.


Sagt om heftet:
I mine øyne er dette den beste nye stripeserien vi har sett her i landet siden Lunch, et til dels hylende morsomt gløtt inn i skolen slik den fortoner seg for både lærere og elever.
(Erik Kvalebrokk, Mitt liv som Erik)


Storefri - Sommeravslutning

Sommeren 2019 markeres med verdens første Storefri-sommeralbum! Albumet starter med den lengste sammenhengende Storefri-historien hittil - et seks siders innblikk i lærernes strev om å få stablet på plass en sommeravslutning. Du finner også et sommerlig utvalg av Storefri-striper og helsider i tillegg til en porsjon Hurtigmat-ruter, også med sommertema!


Storefri - En svak toer

''En svak toer'' er Storefri-bok nr. 2. Den inneholder et kresent utvalg Storefri-striper og -helsider, inkludert en splitter ny spesialhistorie om kampen i kulissene når lærerne har planleggingsdager. Som i den første boken har det også her sneket med seg noen Hurtigmat-ruter som er langt over kanten.

Sagt om boken:
Komikken er stort sett verbal, men svært ofte skarp, treffende, nøye oppbygget og godt timet (…) Med sin spissede og nådeløst ufiltrerte skildring av skolemiljøet stadfester Marius Henriksen sin posisjon 
(Trond Sätre, Serienett)

Budstikka hadde denne forsiden i forbindelse med utgivelsen av ''En svak toer''


Storefri - Lær ting!

Boken ''Lær ting!" er den første selvstendige Storefri-utgivelsen, utgitt i 2017 av Egmont. Den byr på 120 sider med Storefri-striper og -helsider + gjesteopptredener med ruteserien Hurtigmat.

Sagt om boken:

Begge serier byr på en litt barskere humor enn det som er blitt normen blant norske stripeserier av i dag. Ikke akkurat på Pyton-nivå, men mer på et passelig politisk ukorrekt mellomnivå. Vi trenger sånt.
(Trond Sätre, Serienett)

Den tar for seg skolehverdagens mange små og store situasjoner og drar dem langt ut i både det drøye og usannsynlige. Ved å overdrive og harselere, ved å tøyse og tulle med typiske situasjoner som kan oppstå i et klasserom, på en foreldrekonferanse og på et personalrom, klarer Henriksen å skape mye gjenkjennelse. (Hilde Eskild, Utdanningsnytt)

Serien har en litt uforutsigbar galskap ved seg som kjennetegner gode stripeserier og som gjør at den holder seg frisk selv etter et helt album.
(Walter Wehus, Empirix)